CARACTERISTICI FORD TOURNEO COURIER

Design ingenios. Tehnologie inovatoare de asistență pentru șoferi. Plus conectivitate de ultimă generație. Ford Tourneo Courier face ca ziua de lucru să fie mai ușoară, iar escapadele de weekend mai distractive.

UTILITATE

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature loadspace

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE GENEROS

Noul Tourneo Courier oferă un spațiu amplu de încărcare de până la 2.160 de litri. Cu compartimente ingenioase de depozitare încorporate în panourile laterale, există loc și pentru păstrarea obiectelor mai mici ascunse în siguranță.

CONFORT ȘI COMODITATE

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature seats

CONFORTUL PASAGERULUI

Design inteligent. Funcționalități bine gândite. Un vehicul cu 5 locuri, cu tot confortul unui vehicul de pasageri premium. Iar cu scaunele din spate care se rabatează, ai o serie de configurații ușoare ale scaunelor și spațiului pentru bagaje.

ford transit courier Int_Side_Cockpit_6_CloseUpPhone 16x 2160x1215 feature

SUPORT PENTRU TELEFON

Stai cu ochii la drum și mâinile pe volan cu suportul pentru telefon integrat.

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature wireless charging

ÎNCĂRCARE WIRELESS

O încărcare a bateriei din mers. Spațiu și comoditate adăugate de Ford. Noul interior Tourneo Courier dispune de un spațiu de depozitare central la îndemână, cu încărcare wireless pentru smartphone-uri compatibile.

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature front seats

SCAUN ȘOFER REGLABIL

Condu cu un plus de confort în cabină. Setările reglabile includ o înclinare a spătarului scaunului, în față și în spate, reglaj pe înălțime și un suport lombar pentru susținerea suplimentară a spatelui.

CONECTIVITATE

ford transit eu V769_Tourneo_018 16x9 2160x1215

FORD SYNC 4

Combinând un ecran tactil de 8”cu integrarea fără efort a smartphone-ului, recunoașterea vocală conversațională, conectivitatea bazată pe cloud și multe altele. Noul Ford SYNC 4 îți oferă o experiență de conducere fără probleme, mai conectată și mai personalizată.

ford tourneo courier eu 2023_FORD_Tourneo_Courier_Active_02 16x9 2160x1215 fc

NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Optimizează-ți condusul. Cu informații în timp real, cum ar fi actualizările în timp real ale traficului, prețurile la combustibil și energie, disponibilitatea locurilor de parcare și informațiile despre pericolele locale, vei călători mai inteligent.

ford tourneo courier_Int_Cockpit_NoTalent_SYNC4 16x9 2160x1215 feature

ACTUALIZĂRI DE SOFTWARE

Menține-ți software-ul actualizat „over the air”, ajutând la păstrarea vehiculului eficient și afacerea fericită.

EXPERIENȚA CONDUSULUI

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature in green

MOTORIZĂRI

Disponibil într-o gamă de motorizări cu configurații manuale cu 6 trepte de viteză sau automate cu 7 trepte de viteză. Propulsat de remarcabilul motor pe benzină Ford EcoBoost de 1 litru și 125 CP. Tourneo Courier egal performanță plus eficiență.

ford feature eu Ford Co pilot pack 16x9 2160x1215 feature

ASISTENȚA FORD CO-PILOT 360

Tehnologiile avansate de asistență a șoferului sunt asistența pre-coliziune, pilotul automat adaptiv, asistența inteligentă la viteză, recunoașterea semnelor de circulație, Sistem de detectare oboseala a șoferului, alerta la greșirea drumului și asistența la parcarea cu spatele.

ford tourneo eu 22_FRD_MCH_15_EnhancedActivePark_CX727 16x9 2160x1215 fc

PACHET DE PARCARE

Include toate caracteristicile de asistență Ford Co-Pilot 360, cu caracteristici suplimentare de parcare, cum ar fi sistemul de asistență la parcare frontală și camera video retrovizoare, pentru a elimina complexitatea de a te strecura în spațiile înguste ale orașului.

ford tourneo eu 10_Navigation_CX727 16x9 2160x1215 FC

PACHET DE ASISTENȚĂ PENTRU ȘOFER CU NAVIGAȚIE

Pachetul complet. Caracteristicile suplimentare sunt Connected Navigation, pilotul automat adaptiv inteligent (include centrarea benzii și funcția de oprire - pornire pentru transmisie automată), sistemul de monitorizare a unghiului mort cu alertă la intersectarea cu traficul, asistența la intersecție, asistența la direcție evazivă și oglinzile rabatabile.

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.