Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD TRANSIT VAN

Tu doar gandeste-te la o sarcina zilnica si vei vedea ca exista o autoutilitara Transit construita pentru aceasta. Alege din cele doua variante disponibile de inaltime a vehiculului si cele trei variante de lungime de incarcare pentru a configura autoutilitara perfecta pentru afacerea ta.

Ofera pana la 15,1 metri cubi de spatiu de incarcare securizat. In plus, ofera o lungime a podelei de incarcare de pana la 4.217 mm (in varianta L4) si este echipata pentru transportul obiectelor lungi, cum ar fi tevi, placi si covoare rulate. Iar accesul la compartimentul de incarcare este simplu, prin intermediul usii laterale glisante sau al usilor din spate de inaltime completa si al treptei incorporate din bara de protectie din spate.

Cu o serie de caracteristici avansate de conectivitate si tehnologii de asistenta la indemana, Transit este un adevarat birou mobil.

VEZI CE POATE FACE TRANSIT

Ford Transit EU 2018_V363_Shot 12b_Van_Front 3QTR_04_RT4 16x9 2160x1215 Gallery_D_T_M

VEZI DETALII

EXPLOREAZA DETALIILE

Ford Transit EU LoadingSpace 16x9 2160x1215 Features_NP_Splitter_D_T_M

USI SPATE CU DESCHIDERE LARGA

Pentru a face ca accesul la spatiul de incarcare sa fie mai simplu decat oricand, usilor din spate pot fi deschise si blocate la 270 de grade. Autocolantele de mare vizibilitate de pe marginea interioara a usii reflecta lumina, avertizandu-i pe ceilalti participanti la trafic in legatura cu prezenta vehiculului. Pana si inchiderea usilor este acum mai usoara datorita orificiilor imbunatatite de extragere a aerului, care amelioreaza acumularea presiunii aerului in zona de incarcare.

Ford Transit EU Downlighter_with_plumber_16x9 2160x1215

LUMINI LED PENTRU USILE DIN SPATE

Pe partea posterioara a plafonului este montata o noua lumina cu LED, orientata in jos. Aceasta iti permite sa continui munca mult timp dupa apusul soarelui. Sistemul inteligent va opri automat lumina daca nivelul bateriei scade, asigurandu-te ca vei reusi sa ajungeti acasa la sfarsitul unei zile lungi de lucru.

Ford Transit eu 3_V363_36796_L_46604 16x9 2160x1215

BARA DE PROTECTIE SPATE CU TREAPTA LATA

In bara de protectie din spate este integrata o treapta lata, aderenta, care usureaza accesul in spatiul de incarcare si faciliteaza incarcarea manuala.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Transit5T eu Transit_5T_shot_3_RGB_01b 16x9 2160x1215

EXTRA PUTERE CU TRANSIT VAN 5-TONE

Noua varianta GVM (Gross Vehicle Mass) de 5-tone aduce cea mai mare capacitate de incarcare utila a unui Transit Van, oferind posibiliatea transportarii eficiente a unei sarcini utile de pana la 2,457 kg. Aceasta rezistenta suplimentara face din furgoneta de 5-tone candidatul ideal pentru conversii grele. Configuratia mai mare a ampatamentului si a caroseriei camionetei jumbo (L4 H3) asigura spatiu precum si rezistenta, pentru a transporta sau a transforma. Ofera versatilitatea suprema pentru orice ai avea nevoie. Mai dur ca niciodata. Acest nou Transit ultra-puternic este gata de lucru.

Ford Transit EU LoadingSpace_Overlay 16x9 2160x1215 Features_NP_Splitter_D_T_M

SPATIU DE INCARCARE MARE

Noul Transit ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Cu spatiu de incarcare de 15,1 m³, poti incarca marfa cu lungime de peste 3 m. Cu o capacitate de transport de pana la 2,7 t, nu vei ramane niciodata fara spatiu sau fara posibilitatea de a transporta aproape orice. Usile de incarcare laterala cu deschidere larga, o inaltime optima de deschidere si o treapta de acces in partea din spate asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare.

ford transit_van_trail eu 3_V363_40184_G_46376 16x9 2160x1215 fc

TRACTIUNE INTEGRALA INTELIGENTA

Cand lucrurile devin dificile, nimic nu se compara cu performanta sigura a tractiunii integrale (AWD). Disponibil pe anumite modele, sistemul inteligent AWD al noului Transit te ajuta sa ai o deplasare mai lina si mai sigura pe suprafete dificile.

Ford Transit EU 3_RAN_M_G_46771_16x9 2160x1215

MOTOR FORD ECOBLUE 2,0 LITRI

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Noul Transit este disponibil si cu un motor HDT (vehicul de mare tonaj) pentru clientii care au nevoie de ceva mai multa capabilitate. Acest motor produce un cuplu si mai mare, fiind ideal pentru conversiile mai mari.

Ford Transit EU V363_19MYMCA_PB 1204S3EDEL0418_06_RT3_16x9 2160x1215

VEHICUL MILD HYBRID ELECTRIC

Pentru a ajuta la cresterea la maximum a eficientei, noul Transit este disponibil acum ca vehicul electric hibrid. Un mic motor electric actionat cu baterie functioneaza impreuna cu motorul conventional, pentru a ajuta la reducerea consumului de combustibil cand cererea de energie este scazuta.

Ford Transit eu Transit V363_BLACKBOX 16x9 2160x1215

FORD ECOMODE

Sistemul inovator Ford EcoMode evalueaza in mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizeaza viteza, schimbarea treptelor de viteza, franarea si nivelurile de anticipare, plus numarul de deplasari pe distante scurte si lungi pe care le efectuezi. EcoMode it transmite apoi aceste informatii, prin intermediul unui afisaj de pe consola de bord. Scopul este acela de a te încuraja sa conduci mai eficient, sa reduci consumul de combustibil si sa economisesti bani pe toata durata de viata a vehiculului.

Ford Transit EU 3_V363_42176_L_46172_16x9 2160x1215

SISTEM DE ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectare a pietonilor utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionati la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

AFLA MAI MULTE DESPRE GAMA FORD TRANSIT

Broșura Ford TRANSIT

Descarcă prezentarea modelului Ford Transit în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ **]Sarcina utilă brută maximă variază în funcție de greutatea vehiculului și de configurație, distribuirea încarcaturii, accesorii și de numarul de pasageri. Vezi eticheta de pe tocul portierei pentru capacitatea de încarcare specifică vehiculului tău.