VERSATILITATE IMPRESIONANTA

img
img

FORD TRANSIT CONNECT CABINA DUBLA (DCIV)

Prin adaugarea unui al doilea rand de scaune, Transit Connect Double Cab-in-Van poate gazdui confortabil pana la cinci adulti. Si chiar si cu toate scaunele ocupate, exista inca suficient spatiu de incarcare pentru un europalet standard in spate.

Este echipat si cu tehnologii avansate, inclusiv Tempomat adaptiv cu dispozitiv reglabil de limitare a vitezei, Asistenta la pre-coliziune cu detectarea pietonilor si SYNC Ford 3. Asadar, indiferent daca te afli in orasul aglomerat, pe autostrada sau te indrepti spre scoala, aceasta autoutilitara este intotdeauna gata sa te ajute.

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

ford ecosport eu EcoBlue_02 16x9 2160x1215

MOTOR DIESEL 1.5L ECOBLUE

Motoarele noastre diesel, in versiunile de 75 CP, 100 CP si 120 CP, impresioneaza cu puterea lor rafinata si superba eficienta, oferind un consum de combustibil de 5l/100km   * si emisii de CO2 de 115 g/km. In deplasarile pe drumuri de oras sau de tara sau in calatoriile lungi pe autostrada, cuplul lor este inestimabil in zone inclinate sau cand depasesti.

ford transit_connect eu 5_V408_29939_L_38736 16x9 2160x1215

SENZORI DE PARCARE

Senzorii de parcare fata si spate te ajuta sa evaluezi distanta dintre vehicul si obstacolele din fata sau din spate. Cand senzorii detecteaza un obiect, acestia activeaza un avertisment vizual si sonor care se intensifica pe masura ce te apropii de respectivul obiect.

ford transitconnect en_EU 4_V362_M_G_26852_2160x1215_1

CONTROLUL ACCELERATIEI

Aceasta noua optiune inovatoare controleaza rata de accelerare in functie de starea vehiculului tau: fara incarcatura sau partial incarcat. Prin urmare, este posibil sa reduci consumul de combustibil cu pana la 15%, in functie de stilul tau de condus. Tehnologia te poate ajuta, de asemenea, sa reduci nivelul de uzura normala a motorului, a franelor si a pneurilor, printre altele.

ford TransitConnectDoubleCabinVan eu 4_V408_37410_L_43740 16x9 2160x1215

OPTIUNI SCAUNE

Varianta DCIV ofera un nivel ridicat de flexibilitate intre capacitatea de incarcare si confortul pasagerilor. Intregul scaun se poate plia complet sau poate fi indepartat cu totul pentru a permite utilizarea maxima a spatiului de incarcare.

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Date de testare oficiale. Consumul real de combustibil poate diferi in functie de incarcatura, de numarul de pasageri, de stilul de condus si conditiile de drum.

[ **]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

[ ***]Sarcina utilă brută maximă variază în funcție de greutatea vehiculului și de configurație, distribuirea încarcaturii, accesorii și de numarul de pasageri. Vezi eticheta de pe tocul portierei pentru capacitatea de încarcare specifică vehiculului tău.