FORD RANGER CABINĂ EXTINSĂ

Cel de-al doilea rând de scaune de la Ranger Cabină Extinsă îți permite să transporți încă doi pasageri. Acest lucru este perfect pentru acele ocazii când ai nevoie de ajutor suplimentar pe teren.

Nu e de mirare că Ford Ranger încă este cel mai bine vândut pick-up din Europa.

Cu o capacitate excepțională de încărcare de o tonă, capabil să tracteze până la 3.500 kg, plus o gamă formidabilă de motorizări și o capacitate off-road robustă: Ranger Cabină Extinsă îți ușurează viața profesională.

VEZI CE ÎL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

ford P703Ranger eu SH07_DEU_Wildtrak_RAP_CyberOrange_FR_Seats 16x9 2160x1215 gtgo

MAI MULT SPAȚIU PENTRU NEVOILE TALE

Ford Ranger Cabină Extinsă dispune de un al doilea rând de scaune, care îți permite să transporți doi pasageri în plus atunci când ai nevoie.

ford P703Ranger eu SH06_DEU_Wildtrak_RAP_CyberOrange_Front34 16x9 2160x1215 gtgo

MOTORIZARE

Noul motor turbo EcoBlue Diesel de 2,0 litri de la Ranger oferă 170 CP și un cuplu de 405 Nm sau 205 CP și 500 Nm cu turbocompresor bi-turbo. Împreună cu sistemul său avansat cu tracțiune integrală, Ranger Cabină Extinsă își face bine treaba.

ford P703Ranger eu SH20_DEU_XLT_RAP_MoondustSilver_BedCapabilities 16x9 2160x1215 ft

PLATFORMĂ DE ÎNCĂRCARE ȘI HAYON

Ranger Cabină Extinsă oferă un volum impresionant de încărcare de 1483 de litri. Dispozitivele de ancorare robuste, conforme DIN te ajută să transporți în siguranță încărcătura. Iar hayonul își extinde acum funcțiile și devine banc de lucru, dispunând de compartimente de prindere cu cleme încorporate, suporturi pentru pahare și chiar un deschizător de sticle!

ford raptor eu 2398_6_P703_Limited_Int_Facia_0015 2_V6 16x9 2160x1215 sog

CONECTIVITATE

De la control vocal îmbunătățit, navigație și conectivitate pentru smartphone până la încărcarea la bord a dispozitivelor sau capacitatea de a furniza energie pentru uneltele tale electrice, Ranger oferă o gamă impresionantă de tehnologii de conectivitate și asistență de ultimă generație.

ford ranger eu 360camera 16x9 2160x1215

ILUMINARE ZONALĂ ȘI CAMERĂ 360

Accesează iluminarea zonală exterioară prin SYNC 4 sau de la distanță prin intermediul aplicației FordPass* pentru a ilumina diferite zone din jurul vehiculului tău Ranger. O cameră de 360 de grade afișează și o imagine panoramică a vehiculului tău Ranger, lucru care poate fi util atunci când încerci să eviți obstacole dificile.**

GAMA COMPLETĂ

CU O GAMĂ LARGĂ DE MODELE DE SERIE, PRECUM ȘI DIFERITE TIPURI DE CAROSERIE, MOTOARE ȘI MODURI DE CONDUS - EXISTĂ UN NOU FORD RANGER POTRIVIT ORICĂREI NEVOI.

foe_2200_deu_rap_h1_l1_xl_4x4_die_2000cc_man_na_opt0_3cqzh_globalfrozenwhite_10

XL

Construit robust și gata de lucru, Ranger XL dispune de toate instrumentele esențiale pentru a-ți face bine treaba.

foe_2200_deu_rap_h1_l1_xlt_4x4_die_2000cc_man_na_opt0_3cbzh_globalfrozenwhite_10

XLT

Ranger XLT dispune de toate uneltele necesare pentru a-ți face bine treaba cu mai mult confort și comoditate.

ford ranger eu P703_EU_LHD_TREMOR 16x9 2160x1215

TREMOR

Pentru cei care au nevoie de echilibrul optim între o camionetă care muncește din greu, aspectul îndrăzneț și o capacitate încrezătoare pentru off-road, Tremor se va potrivi cu siguranță.

foe_2200_deu_rap_h1_l1_limited_4wd_die_2000cc_auto_na_opt0_12tzh_globalfrozenwhite_10

LIMITED

Încă o serie de soluții de interior realizate cu măiestrie și niveluri suplimentare de conectivitate. Ranger Limited oferă echilibrul perfect între rezistența în a realiza diferite lucrări și nivelurile premium de confort pentru pasageri.

foe_2200_deu_rap_h1_l1_wildtrak_4wd_die_2000cc_auto_na_opt0_5v8zh_globalfrozenwhite_10

WILDTRAK

Oferind rafinament superior și confort, cu detalii unice de design sportiv: aspectul lui Ranger Wildtrak este la fel de impresionant ca performanța sa.

ford ranger eu P703_EU_LHD_WILDTRAK_X_DBL_PantherC_4WD_FullTime_CyberOrange_PN4JF_Showroom_21 16x9 2160x1215

WILDTRAK X

Preia pachetul de bază Wildtrak și adaugă și mai multă capabilitate off-road.

Descriere imagine 1

PREMIUL INTERNAȚIONAL PICK-UP AWARD 2024Campionul la categoria grea se întoarce... Noul Ranger a câștigat International Pick-up Award 2024 – a treia oară când Ranger revendică acest titlu prestigios în industrie. Alege un câștigător pentru afacerea ta.
Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford RANGER

Descarcă prezentarea modelului Ford Ranger în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Aplicațiile FordPass și FordPass Pro, compatibile cu anumite platforme de smartphone, sunt disponibile pentru descărcare. Este posibil să se aplice costuri suplimentare pentru mesagerie și traficul de date.

[ **]Funcțiile de asistență pentru șofer sunt elemente suplimentare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea de controlare a vehiculului.