Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD RANGER RAPTOR


Pregătește-te pentru noul Ford Ranger Raptor: cel mai bun 4x4 de la Ford Performance din Europa.
Modelele Ford Ranger sunt cunoscute pentru duritatea lor. Iar generația complet nouă de vehicule Raptor este cea mai dură de până acum.
Echipat cu un motor pe benzină V6 EcoBoost twin turbo, suspensie sublimă care utilizează amortizoare Fox și un mod de conducere „Baja” extrem. Acest vehicul înseamnă performanță la superlativ.
ford ranger raptor 11

PUTERE ȘI PERFORMANȚĂ

Noul Ranger Raptor este disponibil cu două motoare formidabile: noul motor pe benzină EcoBoost V6 twin turbo de 3,0 litri ***** și un motor diesel EcoBlue bi-turbo de 2,0 litri 1. Fiecare oferind o capacitate de reacție uimitoare și rezerve uriașe de putere, acest vehicul are în dotare o forță extraordinară.

DETERMINARE ADEVĂRATĂ

Cu modul Baja, noul Ranger Raptor adaptează instantaneu configurația vehiculului pentru cerințele off-road de mare viteză2.

ford ranger raptor 12
ford ranger raptor 13

AMORTIZOARE FOX

Noul Raptor este cel mai bun off-roader. Prin amortizoarele sale extraordinare de tip Fox, sistemul de suspensie poate amortiza aproape orice obstacol.

LUX ÎN INTERIOR

Noul interior Raptor a fost revizuit, cu o nouă interfață digitală pentru șofer și o tapițerie interioară deosebită, inscripționată cu sigla Raptor.

ford ranger raptor 14

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site. illustrate si descrise pe acest site.

[*]Model pe benzină V6 EcoBoost de 3.0 L. (Timp echivalent pentru motorul diesel EcoBlue de 2.0 L este de 11,6 sec)

[ **]Model pe benzină V6 EcoBoost de 3.0 L. (Putere maximă pentru motorul diesel EcoBlue de 2.0 L este de 210 CP)

[ ***]Model diesel EcoBlue de 2,0 L. (Cuplu maxim pentru motorul pe benzină V6 EcoBoost de 3.0 L este de 491 Nm)

[ ****]Se afișează imaginea generată de computer. Sunt afișate imagini generate de computer în faza de pre-producție. Șofer profesionist într-un circuit de curse închis. Consultă întotdeauna suplimentul manualului de utilizare a Raptorului înainte de a conduce off-road, află dificultatea terenului și a traseului și folosește echipament de siguranță adecvat.

[ *****]Motorul pe benzină EcoBoost V6 de 3,0 litri va fi disponibil începând cu vara anului 2022.

[ 1]Motorul EcoBlue diesel de 2,0 litri va fi disponibil din primăvara anului 2023.

[2]Șofer profesionist într-un circuit de curse închis. Consultă întotdeauna suplimentul manualului de utilizare a Raptorului înainte de a conduce off-road, află dificultatea terenului și a traseului și folosește echipament de siguranță adecvat.