EXPERIENȚA LA VOLAN

Ford Puma dispune de o serie de functii inovatoare, concepute pentru a iti imbunatati placerea de a conduce. Cum ar fi profilurile de conducere selectabile si Ford Co-Pilot360, un set impresionant de tehnologii de asistenta, care actioneaza sinergic pentru a ajuta la gestionarea accelerarii, franarii si chiar a directiei. Acestea includ pilot automat adaptiv, sistemul de asistenta pre-coliziune si sistemul de asistenta pentru manevrele de evitare, toate acestea supraveghind vigilent drumul din fata, avertizandu-te cu privire la potentialele pericolele.

Ford Puma eu 3_BX726_48439_R_49019 16x9 2160x1215 FC

ASISTENTUL TĂU PERSONAL DIN TIMPUL CONDUSULUI

ASISTENTUL TĂU PERSONAL DIN TIMPUL CONDUSULUI

Ford Co-Pilot360 combina o gama de tehnologii care, la un loc, iti fac experienta de condus mai confortabila si mai placuta ca niciodata. De exemplu, pilotul automat adaptiv iti regleaza in mod automat viteza de deplasare in functie de viteza vehiculului din fata.

UN TEMPOMAT MAI INTELIGENT

UN TEMPOMAT MAI INTELIGENT

Pilotul automat adaptiv regleaza viteza de deplasare in functie de viteza vehiculului din fata. Introdu viteza si distanta dorite, fata de vehiculul din fata, iar tempomatul adaptiv iti mentine automat distanta prestabilita, in cazul in care conditiile de trafic nu permit deplasarea la viteza dorita.

ford puma eu_BX726_SHOT_1_HERO_DYNAMIC_FRONT_3_4 16x9 2160x1215 FC_D_T_M Adaptive_Cruise_Control
ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_19_0026_2 16x9 2160x1215 evasive steer assist

O DIRECȚIE CE REACȚIONEAZĂ MAI BINE ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ

O DIRECȚIE CE REACȚIONEAZĂ MAI BINE ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ

Sistemul de asistenta la virare de urgenta te ajuta sa virezi pe langa vehiculele oprite sau mai lente, pentru a evita coliziunile. Sistemul utilizeaza radar si camera pentru a detecta vehiculele din fata care se deplaseaza mai lent sau stationeaza si ofera asistenta la virare de urgenta pentru a te ajuta sa eviti un vehicul in cazul in care coliziunea este iminenta. Tehnologia se activeaza daca nu este spatiu suficient pentru a evita o coliziune prin franare si tu initiezi o actiune de evitare.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_17_0080 1_Eco 16x9 2160x1215 FC D T M selectable driving modes

DINAMICI DE CONDUS, ADAPTATE PENTRU TINE

Personalizati-ti experienta de condus, utilizand modurile de deplasare selectabile, prin modificarea raspunsului pedalei de acceleratie, a directiei si chiar a comportamentului schimbatorului de viteze, pentru a se potrivi stilului tau de condus. Exista cinci moduri diferite, care includ „Normal”, „ECO”, „Sport”, „Alunecos” si „Pista”. Informatiile cheie afisate prin intermediul consolei de bord de 12,3", cu instrumente digitale, comuta intre temele de culoare unice, in functie de modul de deplasare selectat.

ford puma eu_BX726_SHOT_EXTRA_WRONG_WAY_ALERT 16x9 2160x1215 FC_D_T_M Wrong_Way_Alert

TE AJUTA SA TE DEPLASEZI IN DIRECTIA CORECTA

Alerta privind sensul de mers incorect utilizeaza o camera orientata in fata si informatii de la sistemul de navigatie pentru a detecta daca te deplasezi in sensul incorect al traficului. Sistemul te avertizeaza vizual si auditiv, in cazul in care conduci in sensul incorect, astfel incat sa poti opri si lua masurile necesare.

Ford Puma eu 5_BX726_M_L_48441 16x9 2160x1215 FC

FACE PARCAREA MAI USOARA...

Borne, biciclete, ziduri mici… Camera video pentru vedere in spate iti arata tot ce se afla in spatele masinii, pe un ecran integrat in consola centrala. Sistemul iti arata obiecte pe care le-ai putea omite si, in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parcati si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat atunci cand selectezi treapta de marsarier.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_08_01d_Closed_activeparkassist_16x9 2160x1215 FC_D_T_M_activeparkassist

... SAU LASA PUMA SA PARCHEZE

Parcarea pe o strada aglomerata sau intr-un spatiu ingust poate fi dificila. Dar cu sistemul de asistenta activa la parcare, Ford Puma iti usureaza situatia mai mult decat ai putea crede. Odata activat, sistemul poate identifica un spatiu de parcare adecvat, apoi te poate directiona automat. Te poate dirija si in afara spatiilor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa actionezi pedala de acceleratie, frana si schimbatorul de viteze.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_23_Canon_00410 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_LED Lights

FARURI CARE TE AJUTĂ SĂ VEZI ÎN VIRAJE

Farurile LED ale modelului Puma ofera un model precis si intens de lumina stralucitoare. Acestea includ si luminile de intalnire LED, caracteristice, precum si luminile statice, pentru viraje, pentru a ilumina interiorul unui colt atunci cand rotesti volanul cu peste 30 de grade.

ford fiesta eu 4_FIE_M_L_40465 16x9 2160x1215 sees what you cant

O PERECHE DE OCHI ÎN PLUS

O PERECHE DE OCHI ÎN PLUS

Sistemul de Asistență pentru unghiul mort (BLIS) utilizează senzori RADAR pentru a identifica vehiculele care se pot afla în unghiul mort. Aceștia sunt amplasați pe ambele părți ale modelului tău Puma și te avertizează prin intermediul unei lumini portocalii afișată în mod vizibil în oglinda laterală de pe partea corespunzătoare.

Ford Puma eu 5_BX726_M_L_48433 16x9 2160x1215 FC

SESIZEAZA VEHICULELE CAND TE DEPLASEZI IN MARSARIER

Alerta la intersectarea cu traficul face parte din sistemul de asistenta pentru unghiul mort. Atunci cand iesi cu spatele loc de parcare si ai vizibilitate redusa asupra situatiei traficului, alerta la intersectarea cu traficul poate detecta vehiculele care se apropie si poate emite un sunet de avertizare. Aceasta tehnologie aprinde si o lumina in oglinda retrovizoare exterioara (stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele).

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_17_0080 1_Mode_no hands 16x9 2160x1215 FC D T M evasive steering

DETECTEAZĂ SEMNELE DE CIRCULAȚIE PE CARE LE-AI PUTEA RATA

Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. Sunt afisate pictograme pentru limitele de viteza si semnele de interzicere a depasirii, care te avertizeaza asupra modificarii restrictiilor.

Ford Puma eu FordPuma_HillStart_161_RT_v2 16x9 2160x1215 FC

UN PLUS DE CONTROL IN CAZUL PORNIRILOR IN RAMPA

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fata atunci cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de franare pentru un interval suplimentar de secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control atunci cand muti piciorul de pe pedala de frana pe cea de acceleratie. Acest sistem este, de asemenea, util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Ford Puma eu 5_BX726_M_L_48444 16x9 2160x1215 FC

FAZA LUNGA AUTOMATA. TE AJUTA SA VEZI, FARA A-I ORBI PE CEILALTI SOFERI

O functie utila pentru deplasarile pe timp de noapte, faza lunga automata comuta temporar la faza scurta atunci cand detecteaza trafic din sens opus sau un alt autovehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lunga, asigurand vizibilitate maxima.

Ford Puma eu FordPuma_Parking_210_RT_v1_LR 16x9 2160x1215 FC

SENZORI CARE FACILITEAZA PROCEDURA DE PARCARE

Senzorii de distanta la parcare fata si spate te ajuta sa determini distanta dintre vehicul si obstacolele din jurul tau. Atunci cand detecteaza un obiect, senzorii emit o avertizare sonora care se intensifica cu cat te apropii mai mult de obstacol.

ford puma eu_MY20_BX726_cluster_Driver Alert 16x9 2160x1215 FC_D_T_M Driver_Alert

TEHNOLOGIE CARE TE ANUNTA CAND INCEPI SA OBOSESTI

Sistemul de avertizare a soferului monitorizeaza constant stilul personal de condus si este conceput sa detecteze orice variatie cauzata de oboseala. Daca sistemul detecteaza ca devii mai putin vigilent(a), o pictograma de avertizare apare pe afisaj, sugerandu-ti sa iei o pauza. Daca gradul de vigilenta la volan scade si mai mult, mesajul este repetat si este insotit de un semnal sonor.

PERFORMANTA SI EFICIENTA

O noua era a vehiculelor electrice hibride mai curate este aici. Ford Puma ofera o gama de optiuni noi si avansate EcoBoost Hybrid. Ofera economie de combustibil impresionanta si emisii de CO2 semnificativ mai mici decat alte motoare non-hibride si toate fara compromisuri la o performanța remarcabilă si distractiv de condus. Intr-un alt pas inainte, o optiune avansata de transmisie automata cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte ofera o conducere lina, fara intreruperi, mai putin solicitanta, in special în traficul urban.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_07_34rear_dynamic_07_LM_layers 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_Performance Efficiency

CE ESTE HIBRID?

CE ESTE HIBRID?

Tehnologia EcoBoost Hybrid a Puma integreaza un motor electric cu o baterie de 48 de volti, pentru a ajuta la imbunatatirea eficientei. Acest grup motopropulsor Mild Hybrid nu va functiona numai cu energie electrica; in schimb, motorul electric sprijina motorul pe benzina atunci cand este necesar, oferind o putere suplimentara echivalenta cu 16 CP, o acceleratie cu pana la 20% mai buna si reducand necesitatea schimbarii treptelor de viteza. Motorul utilizeaza, de asemenea, tehnologia de franare regenerativa pentru a reincarca bateria, ajutand la cresterea economiei de combustibil a vehiculului si la reducerea emisiilor. In plus, nu este nevoie sa conectezi Puma la o sursa de alimentare externa, deoarece bateria de 48 de volti este reincarcata in timp ce conduci.

PERFORMANȚĂ PREMIATĂ

PERFORMANȚĂ PREMIATĂ

Curat nu trebuie sa insemne compromis. Motorul pe benzina Ford EcoBoost de 1,0 litri a castigat de sase ori premiile Motorul International al Anului. Si nu este de mirare. Disponibil la Puma cu dotari optionale hibride de 125 CP sau 155 CP, te vei bucura de toate performantele lipsite de compromis pe care le-ai putea astepta de la un motor conventional de 1,5 litri, dar cu o economie medie de combustibil mai buna si emisii mai reduse de CO2 – facandu-l nu numai mai curat pentru mediu, dar si mai economic in privinta costurilor de functionare!

ford ecosport eu EcoBlue_02 16x9 2160x1215
ford puma eu FORD_2020_Puma_ST Line_Vignale_008_autogearbox 16x9 2160x1215 fc

TEHNOLOGIE AUTOMATA SOFISTICATA

TEHNOLOGIE AUTOMATA SOFISTICATA

Puma ofera acum o optiune de transmisie automata cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte pentru motoarele de 1.0 litri EcoBoost Hibrid de 125 CP si 155 CP. Numarul mai mare de rapoarte de transmisie, designul cu greutate redusa si functionarea avansata cu dublu ambreiaj functioneaza pentru a oferi schimbari fluide si fara probleme pentru o conducere mai putin solicitanta in traficul urban. Alaturi de o eficienta remarcabila a consumului de combustibil si performanta distractiv de condus – cu versiunea de 1.0 litri, 155 CP, capabila sa accelereze 0-100 km/h in doar 8.7 secunde.

ford puma eu Manual Transmission 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_Manual Transmission

TRANSMISIE MANUALA, CU 6 TREPTE

Transmisia manuala cu 6 trepte a modelului Puma a fost optimizata pentru a face schimbarea vitezelor mai usoara, mai precisa si mai silentioasa. Aceasta a fost special conceputa pentru a imbunatati dinamica de condus si pentru a reduce consumul de combustibil, ajutandu-te in acelasi timp sa faci condusul mai captivant, reducand deplasarile la benzinarie.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_11_01f 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_Auto Start Stop

FOLOSESTI MAI PUTIN COMBUSTIBIL CU FUNCTIA AUTO-START-STOP

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC). Imediat ce esti gata sa pornesti, apasa pe pedala de frana si selecteaza prima treapta de viteza, ca de obicei, iar sistemul va reporni. Sistemul Auto-Start-Stop este deosebit de eficient in orase, unde poate reduce cu adevarat consumul de combustibil.

CONFORT

O noua era a vehiculelor electrice hibride mai curate este aici. Ford Puma ofera o gama de optiuni noi si avansate EcoBoost Hybrid. Ofera economie de combustibil impresionanta si emisii de CO2 semnificativ mai mici decat alte motoare non-hibride si toate fara compromisuri la o performanța remarcabilă si distractiv de condus. Intr-un alt pas inainte, o optiune avansata de transmisie automata cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte ofera o conducere lina, fara intreruperi, mai putin solicitanta, in special în traficul urban.

ford puma eu PumaSyncScreens 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_Sync Screens

CHEIA TA CATRE O LUME MAI BINE CONECTATA

CHEIA TA CATRE O LUME MAI BINE CONECTATA

Ford Puma este disponibil cu modemul FordPass Connect*. Sistemul ofera o gama larga de avantaje inestimabile, inclusiv WiFi ** de pana la 4G LTE pentru pana la 10 dispozitive si informatii de trafic in timp real *** trimise direct la sistemul de navigatie integrat in masina. O functie complet noua este „Informatii privind pericolele locale”. Afisata sub forma unor simboluri de avertizare in consola ta de bord, aceasta functie te informeaza cu privire la orice obstacole de care te-ai putea apropia, iar in eventualitatea unui accident, FordPass Connect va efectua chiar si un eCall **** la serviciile de urgenta, comunicand localizarea vehiculului tau.

DEBLOCHEAZA LATURA INTELIGENTA

DEBLOCHEAZA LATURA INTELIGENTA

Aplicatia FordPass te conecteaza perfect cu noua Puma, mentinandu-te in miscare in moduri inteligente si intuitive. Beneficiaza de acces de la distanta la vehiculul tau oriunde te-ai afla, urmareste locatia acestuia si chiar incuie-l de la distanta pentru un plus de liniste. Actualizarile de trafic in timp real, trimise catre sistemul de navigatie al vehiculului, te ajuta sa eviti intarzierile. Iar datorita alertelor privind starea tehnica a vehiculului trimise direct pe telefon, vei afla imediat despre orice probleme, astfel incat sa poti gestiona rapid lucrarile de intretinere cu toate informatiile de care ai nevoie.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_DSC_2971 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_Comfort Convenience
ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_17_0080 1_Mode_1 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_Digital Cluster

SELECTEAZA-TI PREFERINTA

SELECTEAZA-TI PREFERINTA

Un punct central unic al interiorului Puma este noua consola de bord digitala. Acest ecran LCD color, inteligent, de 12,3", utilizeaza o tehnologie care permite ecranului sa se curbeze odata cu plansa de bord a vehiculului, rezultatul fiind un interior perfect cursiv. Informatiile sunt afisate cu inalta definitie, utilizand pictograme intuitive si usor de citit, si isi schimba culoarea si configuratia pentru a se potrivi cu modul de deplasare selectat. De asemenea, poti stabili si ce informatii sa fie afisate cu prioritate, inclusiv alertele de navigare.

Ford Puma eu 3_BX726_M_L_48445 16x9 2160x1215 FC

HANDS-FREE CU SYNC 3

Ford SYNC 3 iti asigura conexiunea, poti controla telefonul, muzica si navigatia. Cu ajutorul actualizarilor de harti over-the-air si al informatiilor Trafic Live, ruta ta se va ajusta automat in functie de situatia din trafic, ajutandu-te sa ajungi la destinatie mai relaxat si la timp. Ecranul tactil color de 8” utilizeaza gesturi de apropiere si glisare pentru un control intuitiv, plus conectare la Apple CarPlay si Android Auto. Pe deasupra, cu ajutorul tehnologiei AppLink, poti sa accesezi unele dintre aplicatiile tale preferate de pe smartphone.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_DSC_2754_BO 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_BO Sound System

AJUSTEAZA-TI MUZICA PREFERATA

Sistemul audio personalizat B&O al modelului Puma ofera design premium si o calitatea superioara a sunetului. Cele 10 difuzoare avansate care ofera 575 wati, au fost special calibrate pentru Puma de catre inginerii de sunet B&O, pentru ca tu sa experiementezi muzica asa cum a intentionat artistul. Poti alege mai multe moduri de sunet pentru a se potrivi cu starea ta de spirit, selectand dintre patru presetari disponibile pe ecran. Alege modul relaxat, energic, cald sau luminos pentru a se potrivi mai bine dispozitiei tale.

Ford Puma eu BX726_19MY_CHSXX_Shot_08 v2 Liquify 16x9 2160x1215 FC

SCAUNE CU FUNCȚIE DE MASAJ LOMBAR

Scaunele soferului Ford Puma si ale pasagerului din fata sunt imbunatatite de o functie de masaj lombar, pentru confort si suport suplimentar. Activate la apasarea unui buton, setarile de masaj reglabile, cu 3 moduri de functionare, revitalizeaza muschii obositi – ideal pentru calatorii mai lungi. *****

Ford Puma eu BX726_19MY_CHSXX_Shot_09B 16x9 2160x1215 16x9 2160x1215 FC

BĂUTURI VĂRSATE? URME DE NOROI? NICIO PROBLEMĂ

Viata in oras poate fi agitata. Se pot varsa bauturi; pe talpile ude poti aduce noroi si murdarie. Iar tu nu esti neaparat genul de persoana obsedata ca masina sa fie intotdeauna imaculata. De aceea, am creat noi modele de scaune pentru vehiculul tau Puma, incorporand huse de scaune complet detasabile in fata si in spate. Husele scaunelor pot fi spalate si la masina de spalat rufe si sunt prevazute cu un fermoar integrat, ceea ce le face mai usor de dat jos atunci cand este necesar. Sau, daca simtiti nevoia unei schimbari, este disponibila o selectie suplimentara de huse cu fermoar, ca accesorii optionale, prin intermediul distribuitorului tau Ford. Sau, daca simti nevoia unei schimbari, poti trece la un design diferit de husa cu fermoar, pentru scaune, din gama noastra.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_21_0059_16x9 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_Panoramic Roof

LASĂ LUMINA SĂ PĂTRUNDĂ

Puma este disponibil cu un plafon panoramic pe toata lungimea, care inlocuieste panoul din otel al plafonului. Acesta lasa sa patrunda lumina in masina, pentru a crea un interior luminos si aerisit. Jumatatea frontala este actionata electric si se poate inclina sau aluneca inapoi, iar parasolarele retractabile de pe intreaga lungime iti permit sa deschizi geamul pentru a te bucura de aer curat in timp ce te protejati de soare.

ford puma eu_BX726_19MY_CHS 99_SHOT_19_0026_2 16x9 2160x1215

REGLEAZA PERFECT CALDURA

Sunt disponibile scaune incalzite, atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din fata. Iar pentru confortul tau, poti alege dintre trei setari diferite de incalzire pentru fiecare scaun. Volanul incalzit este, de asemenea, conceput pentru a-ti incalzi mainile intr-o dimineata friguroasa, o zi racoroasa sau o noapte geroasa. Iar cu ajutorul aplicatiei FordPass, poti sa incalzesti si sa pregatesti Puma inainte de a parasi locuinta. Porneste motorul de la distanta 1, pentru a te asigura ca parbrizul este dezghetat si gata de drum atunci cand esti si tu.

Ford Puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_26_Sidemirror_0011 1_2 16x9 2160x1215 FC

EVITA LOVIREA OGLINZILOR LATERALE

Pentru a evita deteriorarea accidentala, oglinzile laterale actionate electric se pliaza catre interior dupa ce ai parcat (la Titanium si ST-Line). Atunci cand sunt rabatate, oglinzile protejeaza, de asemenea, elegantele indicatoare integrate. Sunt si incalzite, ceea ce inseamna ca poti pleca la drum mai repede in diminetile geroase.

STERGATOARE CARE SE REGLEAZA AUTOMAT, IN FUNCTIE DE PLOAIE

Stergatoarele de parbriz cu senzor pentru detectarea ploii se activeaza in secunda in care detecteaza stropi de apa pe parbrizul autovehiculului, apoi isi regleaza viteza pentru a face fata oricaror conditii meteo. Poti alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determina cat de multa umiditate trebuie sa se acumuleze inainte ca stergatoarele sa se activeze.

SETEAZA TEMPERATURA DORITA

Cu ajutorul sistemului de climatizare automata, trebuie doar sa selectezi temperatura interioara exacta pe care o doresti, iar sistemul o va mentine cu ajutorul sistemului avansat de climatizare. Cu o noua setare automata, in trei etape, controlezi viteza si intensitatea cu care masina se incalzeste sau se raceste.

UTILIZAREA IN COMUN A MASINII, FARA PROBLEME, CU AJUTORUL FUNCTIEI MYKEY

MyKey iti permite sa setezi limita maxima de viteza, semnalul de reamintire pentru a iti pune centura de siguranta si chiar volumul sistemului audio, printre multe alte lucruri. Aceasta tehnologie este conceputa pentru a iti asigura linistea atunci cand imprumuti masina unui prieten sau unui membru al familiei, deoarece poti programa restrictiile dorite pentru cheia respectiva. Poti pastra personal cheia de „admin” si chiar sa ai mai multe exemplare din ambele chei, daca doresti..

SISTEMUL KEY-FREE INSEAMNA MAI PUTINE GRIJI

Sistemul Ford KeyFree iti permite sa incui si sa descui vehiculul fara sa scoti cheia din buzunar sau din geanta. De asemenea, poti deschide usa daca cheia se afla in interiorul masinii sau poti utiliza aplicatia FordPass pentru a o bloca si debloca de la distanta de oriunde.

PORNESTE VEHICULUL PRIN SIMPLA APASARE A UNUI BUTON

Puma detecteaza automat prezenta propriului sau breloc unic, chiar daca acesta se afla in buzunar sau in geanta. Trebuie doar sa apesi butonul de pornire Ford Power, iar motorul prinde viata..

CURATA-TI PARBRIZUL REPEDE, CU QUICKCLEAR

Aceasta dotare inteligenta este creata pentru a iti permite sa pornesti rapid in diminetile geroase. Nu trebuie decat sa atingi un buton si filamente extrem de subtiri se supraincalzesc pentru a curata parbrizul de gheata, ceata si abur, precum si pentru a ajuta la dezghetarea stergatoarelor.

SIGURANȚĂ

O noua era a vehiculelor electrice hibride mai curate este aici. Ford Puma ofera o gama de optiuni noi si avansate EcoBoost Hybrid. Ofera economie de combustibil impresionanta si emisii de CO2 semnificativ mai mici decat alte motoare non-hibride si toate fara compromisuri la o performanța remarcabilă si distractiv de condus. Intr-un alt pas inainte, o optiune avansata de transmisie automata cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte ofera o conducere lina, fara intreruperi, mai putin solicitanta, in special în traficul urban.

ford puma eu BX726_Ford_Puma_Static_Rear_3_4_S11_01f 16x9 2160x1215_D T M Precollision Assist

UN SISTEM CARE POATE AJUTA LA PROTEJAREA PIETONILOR

UN SISTEM CARE POATE AJUTA LA PROTEJAREA PIETONILOR

Asistenta la pre-coliziune, cu functia de detectare a pietonilor, utilizeaza o tehnologie cu camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionati la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

MĂREȘTE LA MAXIMUM FRÂNAREA ÎN CAZ DE URGENȚĂ

MĂREȘTE LA MAXIMUM FRÂNAREA ÎN CAZ DE URGENȚĂ

Sistemul de asistenta pentru franarea de urgenta este conceput pentru a recunoaste o situatie in care este necesara franarea de urgenta si pentru a optimiza presiunea din sistemul de franare, pentru a asigura o putere maxima de oprire.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_08_01d_Closed 16x9 2160x1215 FC_D T M_AEB
ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_6A_0001_V2 16x9 2160x1215 FC_D T M_Tyre Pressure_Monitoring

AVERTIZARE TIMPURIE IN CAZUL UNEI PENE

AVERTIZARE TIMPURIE IN CAZUL UNEI PENE

Daca este detectat vreunul din pneuri ca incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri te avertizeaza prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord. De asemenea, poti primi alerte direct pe telefon prin aplicatia FordPass, care monitorizeaza presiunea din pneuri, nivelul lichidului de parbriz si multe altele.

AI CONTROL DEPLIN

AI CONTROL DEPLIN

Controlul electronic al stabilității monitorizează constant progresul vehiculului tău. Folosind senzori avansați de la sistemul de antiblocare a frânelor și Sistemul de control al tracțiunii, acesta poate detecta când un vehicul pierde aderență și poate aplica automat un impuls de frânare pe fiecare roata in parte, pentru a ajuta la stabilizarea mașinii.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_01_34front_dynamic_21_layers 16x9 2160x1215_D T M ESC1
ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_04_34front_dynamic_13_Final 16x9 2160x1215 FC_D T M Traction Control

ADERENȚĂ MAXIMĂ, CU EFORT MINIM

Un sistem avansat de control al tractiunii elimina alunecarea in exces a rotilor si iti asigura cea mai buna aderenta, performanta si stabilitate, atunci cand ai mai mare nevoie. Sistemul monitorizeaza incontinuu si regleaza puterea trimisa la rotile individuale ale vehiculului, asigurand contactul si aderenta maxime atunci cand accelerezi.

ford puma eu_MY20_BX726_cluster_Seatbelt_Warning 16x9 2160x1215 FC_D_T_M Seatbelt_Reminder

NU UITA NICIODATA SA ITI PUI CENTURA DE SIGURANTA

Un sistem de reamintire pentru utilizarea centurii de siguranta a pentru sofer si pasagerul din fata te avertizeaza daca uiti vreodata sa iti pui centura.

ford ecosport eu b515_0001_mca_ap_china_airbags_lhd_v002 16x9 2160x1215

AIRBAGURI MENITE SA TE PROTEJEZE DIN ORICE UNGHI

Pe langa airbagurile frontale pentru pasagerul din fata si sofer, airbagurile laterale ofera protectie la nivelul toracelui si sunt concepute pentru a-l indeparta pe ocupant de zona de impact. Pot, de asemenea, sa ridice bratul ocupantului, asigurand un spatiu mai bun intre acesta si structura periculoasa. Airbagurile tip cortina asigura o acoperire maxima, iar tetierele ofera protectie in cazul unui impact fata-spate.

ford focus eu 2017_FORD_FOCUS_ST LINE_Isofix_XX_02 16x9 2160x1215

AJUTOR PENTRU MENTINEREA COPIILOR IN SIGURANTA

Puma este conceput pentru a ii mentine pe cei mici in siguranta, la fiecare calatorie. Este dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil in spate, asa ca poti folosi cu usurinta doua scaune pentru copii.

Ford Puma eu BX726_SHOT_4_GALLERY_STATIC_FRONT_3_4_RINGS_v2 16x9 2160x1215 FC

PROTEJAREA SI SECURIZAREA MODELULUI TAU PUMA IMPOTRIVA FURTULUI

O alarma Thatcham este un sistem sofisticat, care se activeaza automat atunci cand incui Puma de doua ori. Alarma va emite un semnal sonor puternic daca este declansata de o intrare fortata, daca masina este ridicata sau daca senzorii de miscare detecteaza miscare inauntrul vehiculului. In plus, aceasta tehnologie este conceputa pentru a preveni remorcarea nedorita a modelului tau Puma. Cu ajutorul aplicatiei FordPass, poti primi o notificare atunci cand este activata alarma masinii tale, indiferent unde te afli. SecuriAlert va trimite o notificare pe smartphone cu privire la orice incercari de acces neautorizat – chiar si cu o cheie furata sau duplicata.

UTILITATE

O noua era a vehiculelor electrice hibride mai curate este aici. Ford Puma ofera o gama de optiuni noi si avansate EcoBoost Hybrid. Ofera economie de combustibil impresionanta si emisii de CO2 semnificativ mai mici decat alte motoare non-hibride si toate fara compromisuri la o performanța remarcabilă si distractiv de condus. Intr-un alt pas inainte, o optiune avansata de transmisie automata cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte ofera o conducere lina, fara intreruperi, mai putin solicitanta, in special în traficul urban.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_14_0058 16x9 2160x1215 FC_D_T_M_Utility

CU ADEVARAT ORDONAT!

CU ADEVARAT ORDONAT!

Spatiul de incarcare al modelului Puma include un compartiment de incarcare MegaBox cu pozitie mai joasa, nou si inovator. Pe langa faptul ca ofera un spatiu suplimentar de depozitare de 80 litri si poate gazdui articole de pana la 115 cm inaltime, daca este necesar, MegaBox dispune si de o captuseala impermeabila si un dop de scurgere, facilitand curatarea cu apa si asigurand spatiul ideal pentru depozitarea cizmelor ude sau a echipamentului sportiv murdarit de noroi.

TOT SPATIUL NECESAR

TOT SPATIUL NECESAR

Indiferent de dotarea optionala de serie pe care o alegi, Ford Puma iti ofera intregul spatiu de incarcare de care ai nevoie. Scaunele din spate pot fi divizate 60/40 pentru a mari la maximum versatilitatea si se pot rabata chiar complet pentru a iti oferi mai mult spatiu pentru bagaje atunci cand ai nevoie.

ford puma eu BX726_19MY_CHS 99_SHOT_15_B_0025 16x9 2160x1215
Ford Puma eu 4_BX726_M_L_48398 16x9 2160x1215 FC

RAFT ADAPTIV PENTRU COLETE

Ford Puma dispune de un raft posterior adaptiv pentru colete, care nu este fixat pe cel de-al doilea rand de scaune si care se ridica odata cu hayonul, ceea ce inseamna ca isi poate ajusta pozitia pentru a permite spatiu pentru obiecte mai mari.

ford puma eu_BX726_SHOT_5_HOUSE_STATIC_REAR_7_8 16x9 2160x1215 FC_D_T_M Handsfree_Tailgate

GATA CU SCOTOCITUL DUPA CHEI

Hayonul cu operare hands-free face ca accesul la compartimentul de incarcare al modelului Puma sa fie usor, chiar si atunci cand ai mainile ocupate. Avand brelocul KeyFree in buzunar sau in geanta, faci doar o miscare usoara a piciorului sub centrul barei de protectie din spate, iar hayonul hands-free se va ridica fara sa atingi nimic. De asemenea, acesta poate fi deschis si inchis si in timp ce te afli in interiorul masinii.

Ford Puma eu 3_BX726_M_G_48432 16x9 2160x1215 FC

AI NEVOIE SA TRANSPORTI MAI MULTE?

Daca doresti sa transporti obiecte mai mari sau mai voluminoase, poti opta pentru sinele de acoperis si/sau o bara de tractare detasabila, extrem de utila.

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford PUMA

Descarcă prezentarea modelului Ford Puma în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.