FOCUS ST X

Autovehicul

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford FOCUS

Descarcă prezentarea modelului Ford Focus în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*] Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu. Prețul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) și suportul financiar cumulat oferit de Ford România Services și dealerii autorizați Ford participanți la promoție. Prețul include TVA și NU include valoarea taxelor/ accizelor guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii. Va rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.

[ **] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[ ***] Aceasta valoare contine TVA si este rezultatul cumularii suportului financiar Ford Romania si al eventualelor reduceri din programele RABLA relevante in care se incadreaza aceasta entitate.