Programul RABLA de la Ford pentru PERSOANE FIZICE

Înapoi la Promotii
Programul RABLA de la Ford pentru PERSOANE FIZICE

DESCOPERA OFERTELE FORD PRIN PROGRAMUL RABLA 2021

Ford te sustine cu oferte speciale prin Programul Rabla pentru ca tu sa te bucuri de cele mai noi tehnologii si linii de design potrivite personalitatii tale.

Descopera modelul care ti se potriveste si contacteaza acum cel mai apropiat dealer Ford pentru a beneficia de toate avantajele ofertelor noastre prin Programul Rabla 2021!

Aceasta oferta contine o valoare de pret orientativa si neangajanta contractual, rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania SA, a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford si a valorii orientative a primei de casare prin Programul Rabla 2021. Aceasta valoare de pret este aplicabila prin Programul Rabla 2021 si este valabila atata timp cat inscrierile pentru persoane fizice sunt disponibile public. Contravaloarea primei de casare si implicit pretul de tranzactionare recomandat sunt aplicabile in conditiile anuntate public de reprezentantii institutiilor relevante. Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice, este valabila in perioada 01.07-30.09.2021 si poate suferi modificari in functie de legislatia finala publicata in Monitorul Oficial. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate in acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

ecosport titanium
EcoSport Connected – 13.600 € TVA inclus prin Programul Rabla
Oferta valabila pentru persoane fizice in perioada 01.07-30.09.2021.
Black Ford Explorer Platinum
Explorer Platinum (PHEV) – 62.200 € TVA inclus prin Programul Rabla
Oferta valabila pentru persoane fizice in perioada 01.07-30.09.2021.
Ford Kuga in Blue
Ford Kuga Titanium (PHEV) – 27.500 € TVA inclus prin Programul Rabla
Oferta valabila pentru persoane fizice in perioada 01.07-30.09.2021.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: