NOUL FORD PUMA DISPONIBIL DIN DECEMBRIE 2019

Conceput pentru a te ajuta sa profiti la maximum de viata moderna de astazi.

Cu un design inovator „centrat pe om” si un sistem sofisticat de propulsie hibrid:

Ford Puma este un SUV actual ce  nu incearca sa iti atraga atentia – ci o solicita in tacere.

Tehnologii pentru a face condusul o placere

Ford Puma dispune de o serie de functii inovatoare, concepute sa iti imbunatateasca placerea de a conduce. Cum ar fi Moduri de Condus  Selectabile si Ford Co-Pilot 360, un set impresionant de tehnologii concepute pentru asistenta, si care ajuta la gestionarea accelerarii, franarii si chiar a directiei. Acestea includ Tempomatul adaptiv, Sistemul de asistenta pre-coliziune si Sistemul de asistenta pentru manevre de evitare, toate acestea supravegheaza vigilent drumul din fata si te avertizeaza cu privire la potentiale pericole.

Un pas inainte

O noua era a vehiculelor electrice hibride este aici, iar Ford Puma intruchipeaza aceasta noua directie. Motoarele hibride EcoBoost  disponibile pentru modelul  Puma ofera performante remarcabile, impreuna cu o economie impresionanta de combustibil si valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 fata de motoarele conventionale pe benzina.

Echilibrul perfect

Nu este doar incantator pentru ochi, ci si inteligent. Habitaclul Ford Puma te invaluie printr-un design elegant si rafinat, cu tapiterie din piele. Scaunele din fata includ suport lombar si functie de masaj, pentru un nivel suplimentar de confort, iar  finisajul  detaliilor  amplifica senzatia de stil sofisticat. O serie de caracteristici inteligente si tehnologii inovatoare iti ofera control complet:  de la consola de bord 12.3″ cu instrumente digitale si ecran tactil  8″, la  modemul incorporat FordPass Connect  si o serie de servicii  disponibile prin sistemul  SYNC 3. Fiecare element a fost conceput pentru a iti face deplasarea cat mai placuta.

Prezent pentru a te proteja

Incepand prin alertarea privind potentiale pericole de coliziune, la sisteme inteligente care te ajuta sa mentii tractiunea si stabilitatea: siguranta ta este preocuparea noastra. Acesta este motivul pentru care Ford Puma este dotat cu tehnologii inteligente de asistenta, toate concepute pentru a te ajuta si a te proteja pe tine, familia ta si ceilalti participanti la trafic.

Utilizare inteligenta a spatiului

Viata moderna necesita adesea o abordare inventiva a modului in care ocupi spatiul. Cu cea mai buna capacitate de incarcare in spate dar fara compromiterea clasei, Ford Puma adopta acest mod de gandire.

Pe langa prezenta impunatoare si exteriorul frumos sculptat, Noul Ford Puma este echilibrat prin functionalitate atent gandita. Ofera versatilitate reala prin  detalii designului sau.

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis