NOUL FORD RANGER

Ford Ranger si-a construit reputatia ca pick-up pentru orice destinatie si incarcatura.

Noul Ranger este proiectat sa confirme acest renume, printr-o serie de imbunatatiri ale designului, prestatiilor si tehnologiei.

Calitatile practice dovedite sunt dublate de performante de exceptie si eficienta consumului de combustibil, o gama de tehnologii remarcabile si un stil ultra-modern.

 

Lucreaza mai inteligent si mai intens

Noul Ford Ranger este conceput special pentru a duce treaba la bun sfarsit. Iar datorita tehnologiilor mai numeroase ca oricand, cel mai vandut pick-up din Europa te ajuta, de asemenea, sa muncesti mai inteligent. Sisteme avansate, printre care sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere, cel de asistenta la mentinerea benzii de mers si senzorii de parcare, toate iti amplifica vigilenta si increderea la drum. Iar asistenta la pornirea in rampa, controlul la coborarea in panta si asistenta activa la parcare te ajuta sa mentii controlul.

Construit pentru rezistenta. Creat pentru confort

Ingineria avansata si materialele de cea mai inalta calitate compun un interior care este la fel de rezistent si dur pe cat este de confortabil. Pentru prima data, noul Ford Ranger este disponibil si cu un modem incorporat FordPass Connect. Aceasta tehnologie iti permite sa blochezi sau deblochezi de la distanta vehiculul, sa primesti actualizari de trafic in timp real, sa te conectezi la un hotspot Wi-Fi si, ca o nota generala, face ca detinerea unui Ford sa fie mult mai interesanta.

Putere, eficienta, rafinament

Noul Ford Ranger este conceput pentru a munci mai mult si mai eficient. Pick-up-ul are o gama de motoare noi, puternice, concepute pentru a va ajuta sa eficientizati consumul de combustibil. Iar acestea au fost dublate de o noua transmisie avansata, care se adapteaza armonios la conditii si terenuri diferite. Avand o gama de tehnologii utile, inclusiv sistemul oprire-pornire automata si un computer integrat pentru calatorii, acesta este un pick-up rezistent care imbina fara efort inteligenta si puterea.

Tehnologie de siguranta avansata

Noul Ford Ranger integreaza o serie de tehnologii inteligente, concepute pentru a te proteja atat pe tine si vehiculul tau, cat si pe colegii de trafic. Unele tehnologii, cum ar fi asistenta pre-coliziune, lucreaza in primul rand pentru a reduce probabilitatea aparitiei unui incident. Altele, inclusiv airbagurile, contribuie la reducerea gravitatii incidentelor in trafic, in cazul in care ar avea loc. Vehiculul este echipat, de asemenea, cu sisteme de securitate avansate, oferindu-ti liniste atunci cand depozitezi sculele sau incarcatura.

Calitate pe care te poti baza

Cand vine vorba de noul Ford Ranger, cifrele vorbesc de la sine. Pick-up-ul are o capacitate de transport de 1000 kg si poate remorca pana la 3.500 kg. Are o garda la sol de 237 mm si se deplaseaza fara efort prin apa adanca de pana la 800 mm. De fapt, fiecare aspect al vehiculului premiat a fost proiectat cu precizie pentru adaptabilitate, fiabilitate si randament.

Informatii de Contact Iti Stam la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Adresa

Str. Dorobantilor nr. 669, Braila, 810145

Program

L-V :09.00-18.000
Sambata 09:00 - 14:00
D: inchis